Blog

Eindelijk een vlamboogdetector in België

Détecteur d'arc EATON

Het boogfoutdetectieapparaat (AFDD+) is eindelijk beschikbaar in België. Naast de innovatieve detectietechnologie combineert dit nieuwe apparaat de foutstroom- en kortsluitbeveiligingsfuncties van aardlekschakelaars met boogfoutdetectie. Het AFDD+-apparaat past een algoritme toe in het geïntegreerde elektronische circuit om foutstromen die wijzen op de aanwezigheid van gevaarlijke boogfouten nauwkeurig te detecteren.

Elektrische brandbeveiliging - AFDD + In overeenstemming met de norm IEC 62606 maakt het AFDD + -apparaat het mogelijk om verborgen boogfouten te detecteren en te onderbreken die aanzienlijke schade kunnen veroorzaken. Alleen het AFDD-apparaat kan serie- en parallelle boogfouten in elektrische installaties detecteren en afsnijden. Ontdek hier de infographic van EATON: brandveiligheid-afdd-infographic-fr-fr

Deel dit bericht