Blog

Moet ik mijn olietank laten controleren? ?

thermografie

De wetgeving is van toepassing op depots met een inhoud gelijk aan of groter dan 3.000 liter, bestaande uit één of meer tanks, zowel bovengronds (in de tuin, in de kelder of in een ongevulde put) als begraven (rechtstreeks in de grond of in een opgevulde put, geheel of gedeeltelijk).

Van 3.000 tot 24.999 liter wordt het depot beschouwd als een inrichting klasse 3 en moet het onderworpen zijn aan een verklaring en voldoen aan de voorwaarden vermeld in de AGW van 17 juli 2003, inclusief periodieke controle door een erkend technicus.

⚠️ Vanaf 25.000 liter is statiegeld milieuvergunningplichtig.

Een vraag?

Een vraag? Onze makelaars staan voor je klaar! Contacteer ons op 02/726.64.04 of via ons contactformulier: https://order.atlascontrole.be/

Deel dit bericht

Een reactie achterlaten